(050) 380-03-25

Волосся // трендові відтінки осінь-зима 2020-2021

Волосся // трендові відтінки осінь-зима 2020-2021

Тим, хто хоче модний колір волосся, надається широкий вибір відтінків, актуальних у 2020-2021 році. Шанувальниці блонда, переконані брюнетки, рудоволосі і любительки яскравих експериментів обов'язково знайдуть варіант до душі. Отже розповідаємо, як пофарбуватися, щоб бути наймоднішою))

Відтінки блонду

Йдеться про світло-попелястий блонд, блонд з рудуватим відтінком, пшеничний, карамельний, перловий, платиновий і навіть полуничний блонд.

Стрижка та зачіска в даному випадку вторинна, головне - ідеально підібраний відтінок.

А ось приклади полуничного блонду:



Шоколадний колір

Відтінок гіркого або молочного шоколаду в поєднанні з густим волоссям - це розкішний козир, який варто підготувати до майбутньої осінньо-зимової холодної пори. Волосся деяких моделей виглядали настільки глянцевими і сяючими, що відволікали погляд від усього образу.


Вугільно чорне волосся

Мабуть, це найпоширеніший колір волосся серед моделей, які виходили на подіум у рамках показу осінньо-зимових колекцій. Звичайно ж, чорний пасує не всім і ми не закликаємо терміново перефарбовуватися заради моди. Але якщо ви колись замислювалися над кардинальною зміною кольору волосся і, відповідно, іміджу, то зараз ваш час.


Різнокольорове волосся

Прихід зими не означає відсутність яскравих кольорів і відтінків. Про це нам нагадали деякі дизайнери, які обрали для своїх моделей різнобарвне фарбування волосся. Це були і окремі прядки, і яскравий акцент на проділ і навіть яскраві перуки.