(050) 380-03-25

Волосся // модні зачіски осінь-зима 2020-2021

Волосся // модні зачіски осінь-зима 2020-2021

Зачіска чудово доповнює образ та підкреслює індивідуальність. Важливо не тільки враховувати останні тенденції моди, а й звернути увагу на свій тип обличчя, структуру волосся і т.д. Щоб не допускати помилок в гонитві за модою, ми допоможемо вам бути в тренді. Пропонуємо ТОП модних зачісок сезону осінь-зима 2020-2021 року.

Низький хвіст

Найпростіший невибагливий варіант зачіски для довгих і середньої довжини волосся. Більшість моделей Givenchy, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Preen виходили на подіум з ідеально укладеним волоссям, прямим проділом, без чубчика і з низьким хвостом, закріпленим скромною стрічкою.

Зачесане назад волосся

Ефект мокрого волосся, яке зачесане назад, створює враження, ніби ви тільки що знімалися в рекламі Баунті - один з найгарячіших трендів майбутнього холодного сезону 2020-2021.

Зачіски в стилі ретро

Досить згадати зачіски, які були в моді в 70-80-х роках, і ви вже будете в тренді. Ну а якщо заглибитися в історію і знайдете для себе кілька привабливих вантажних образів часів королеви Вікторії, то будете виглядати не тільки модно, але й неординарно. Деякі зачіски досить популярні у сучасних модниць, і, в той же час, щоб зважитися на певні моделі, потрібна якась ніяка сміливість і впевненість в собі.

+ розкішні вінтажні локони


Зачіски з прямим проділом

Волосся зачесане на прямий проділ - здавалося б, нічого особливого, але все ж, щось в цьому є. Яка б не була зачіска, стрижка і тип волосся, робіть прямий проділ і потрапите в саме яблучко! Ми бачили моделей з такими зачісками на показах Missoni, Area і Marques'Almeida.


Пучок і ґулька

Ще одна зачіска з розряду «простенько, але стильно». Для створення гарної зачіски, маємо кілька порад: ідеально зачесане волосся назад (щось на зразок зачіски балерини), недбало навмисне випущені з пучка пасма волосся і середня (а не висока як у гімнасток) «посадка пучка». Втім, висока посадка пучка теж в тренді.


Зачіска в стилі «художній безлад»

Ніби ви тільки що вийшли з душу і не встигли досушити локони. Намагалися з вечора накрутити на дрібні бігуді волосся, а вранці щось пішло не так і ви ці локони намагалися прикрити шарфом. Лягли спати з мокрим волоссям, а вранці щось пішло не так недбало зібрали волосся шпилькою. Загалом, будь-який невдалий експеримент з волоссям сприймайте, як зачіску в стилі «художній безлад» і будете в тренді).


Косички

Зачіски з косичками можуть виглядати як справжній витвір мистецтва. Це можуть бути прості тоненькі кісками, які ледь видні на тлі копиці волосся, або витіюваті переплетення африканських кісок різної довжини, або багато дрібненьких косичок, які виконують роль капюшона.